Room makeover-Newchic wishlist

Ovdje vam je link Sajta!!!

Pozdrav svima!
Bliži se ljeto i ono najbitnije raspust! Kako se ljeto približava imamo sve više slobodnog vremena kojeg ne znamo kako iskoristiti.Ako za vrijeme ljeta ugrabite nešto slobodnog vremena,a vjerujem da hoćete možete malo preurediti svoju sobu i opremiti ju novim stvarćicama.Danas vam gonosim wishlistu sa sajta Newchic gdje možete pored odjeće,šminke i obuće pronaći i prelijepe stvari za vašu sobu.Traka
Par ovakvih ljepljivih traka u boji uvijek dobro dođu za neki Napravi Sam Projekat kojim pored toga što možete 'ubiti' dosadu za vrijeme ljeta možete i lijepo dekorisati svoju sobu.

Sat
Kao jedan od ljepših detalja imate veliki izbor satova.Ovo je jedan od par koji meni izgleda prebrutalno.A ako želite osvježiti svoje zidove sobe nečime novim pogledajte satove na ovom sajtu.

Deka
Ovo je jedna od onih stvari koja vam može služiti za sve živo (kao što vidite na ovoj slici) pa se sa njom možete malo poigradi i promjeniti izgled cjelokupne sobe.Možete je staviti na sto,zid ili na krevet,do vas je.

Jastuk
Također na ovom sajtu imate i veliki izbor astuka,a oni stvarno mogu promjeniti izgled vašeg kreveta.Pronađite odgovarajuču sliku,boju ili natpis i poručite jedan od ovih predobrih jastuka.

Kutija
Ako ste tip osobe poput mene kojoj je šminka na sve strane priuštite sebi jedan ovakav organizator.Uštediti ćete i prostor u soba,a i šminka (ili nešto drugo) će vam biti organizirana i lijepo složena.

Torba
Na sajtu ovo je navedeno kao torba za igračke,ali zbog njenog prelijepog izgleda vam može poslužiti za prekrivače koje želite odložiti preko ljeta,stare knjige ili jednostavno stvari koje želite skloniti sa puta,ali i one koje koristite svaki dan.

Nadam se da vam se post svidio!
Bye!!

Comments

 1. Prelepa stvarčice si odabrala draga! Jastučić mi je presladak! ♥

  Milica's diary

  ReplyDelete
 2. Predivan izbor. Ovaj sat je veoma simpatičan. Mislim da bi moj brat bio jako sretan kada bih mu poklonila jedan takav :D

  Moj mali kutak

  ReplyDelete
 3. Jako zanimljiv blog, odlican post.

  Pracenje za pracenje?

  https://alexandarstanisavljevic.blogspot.rs/

  ReplyDelete

Post a Comment