LipsxParisSelfie na Bloger Festu 2017.



*Puno hvala djevojci koja mi je postavila link ovoga u komentar,jer ja nisam imala blage veze!!*

Danas idemo sa malo ozbinjnijom temom,jer je ovo ipak post za BBF,pa budimo fini.
Još uvijek se,kao i svaki blogger vjerujem,sjecam kako sam se pridružila ovoj prelijepoj zajednici.Taj dan(bila je noć) osječala sam se ispunjeno nekom pozitivnom energijom koju nisam u stanju da opišem,ali je izgledalo kao bitna stvar u mome životu,promjena.Kao mala,a i dan danas voljela sam da pišem,ali mi je još više bilo dragu kada bi neko pročitao moj rad i pohvalio ga,jer,iskreno,svi mi to volimo.Biti dio blogosfere,kako je mi bloggeri volimo nazvati,predstavljalo je neizmjernu sreću za mene.Saznanje da sam nekoga nasmijala,pomoglamu bio je jak udarac ka naprijed,jaka motivacija.Ali zašto pišem?Zašto je to dio moga života?Ni sama ne znam.Postala je rutina,zadovoljstvo,čarolija.Toško je raći razlog nekog vašeg postupka,naročito kada je napravljen iz ljubavi,eh baš zbog toga ja radim ovo što radima,a i svi mi na bloggeru,jer vidimo da radimo pozitivnu stvar.


Kada bih baš direktno morala da odgovorim na pitanje ovog posta,a to je zapravo šta me inspirisalo da se počnem zanimati ovime,bio bi to svijet koji me okružuje.Ne bih mogla reći da me inspirirala Zorannah,Tamara,Tijana...jer moji postovi nisu njihovi,moje razmišljanje nije njihovo.Stvar je u tome šta sam radila,jela,pričala,vidjela,danas ili neki drugi dan.Inspirira me možda neka slika sa instagrama ili tema za razgovor mojih prijateljica i mene,ali su mi neke osobe,definitivno,pokazale da sve to mogu pretvoriti u riječi ovdje na bloggu i svako moje razmišljanje postane post.

Za kraj da se obratim vama,glasačima,sa riječima:''eto glasajte za mene!''
Šalim se,ali bi mi naravno bila velika čast da nastupim na jednom ovakvom predobro organizovanom festivalu,pa glasajte za mene.*ako želite,ofc*
Nadam se da ćemo se dobro zabaviti na BBF-u,ako ne budem izabrana onda bar vi,jer stvarno ne možete to propustiti.Ovo je nešto stvarno prelijepo i posebno za svakog pojedinca i koji će učestvovati i koji će gledati i svi,naravno,želimo da uspije.

Ništa onda,ovo je moj blog,zanimljivog imena,gdje možete pročitati sve i svašta.Pa ako vam se ne svidi ''sve'' imate i ''svašta'' , pa izaberite.Nadam se da će ovo uspjeti ili kako bi rekao moj nastavnik muzičkog rekao:''Uzdaj se u se' i u svoje kljuse'' tako svi mi ulažemo rad u ovo i nadu u sebe za odlazak na taj festival.
Jer nam je to san,kako mene i svakog bloggera.

Pa aBd da se vidimo na BBF-u!
a do tada...

Bye,Bye!

Comments

 1. Odličan post. U zadnje vreme čitam mnogo ovakvih postova, ovakve tematike. Ovaj tvoj je napisan iskreno i mnogo mi se svidja tvoj blog. Nadam se da ćeš biti sa nama još mnogo godina jer smatram da ti (i ne samo ti nego svi mi) svojim blogom širiš ljubav i sreću svetu.

  lifeinmystyle311.blogspot.com - Novi post

  ReplyDelete
 2. Jako dobar post, drago mi je da si pisala na ovu temu! Ti zaista zasluzujes da ucestvujes i budes deo BBFa :)

  http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 3. Predivan post. Zapratila sam te,mozes li uzvratiti ? amna-tbhidc

  ReplyDelete
 4. In some instances, male sex Paravex Male Enhancement pressure tends to decrease with age. but, ageing does no longer mean the cease of romantic life. however, numerous factors play superb function in low libido, or getting poor sexual overall performance. regardless of the reasons, male can comply with.For more ==== >>>>>> http://t-rexmuscleadvice.com/paravex-male-enhancement/

  ReplyDelete

Post a Comment