Moje omiljene serije!!!!''Not all monster do monstruoze things''-reče jednom davno,davno,davno jedan Scot jednom Liamu.Ali vi svi to unate,jer je u udžbenicima vaših knjiga zapisano,ali ako mi ne vjerujete pročitajte zadnju rečenicu na 46. str. unazad.Eh,vidite,ja sam pametna :O C: Ugl. danas sam ovdje da vas nagovorim da počnete gledati neku od ovih serija.Ja mnooooogo volim serije,pa mi predlozite neku u komentare,ali da nije ''American Horror Story'' odgledala sam pilot i nije mi baš nešto,ali nije niti da je nešto strašna,idk.

Teen Wolf
I price na grani znaju koliko volim ovu seriju.Post o seriji;*-*
Ugl. priča(serija,Ajna,serija! -.-) je o tome da Scott Mcall i Stiles Stilinski odu u šumu u potrazi za jednom polovicom tijela.Tamo Scotta ugriza neka ''životinja''.Od tog dana sve se mijenja na bolje.Zaljubise i bude u vezi sa novom djevojkom u školi Alison Aragent,kapiten je lacros tima,rane mu zarastu iste sekunde.Međutim kako to biva sa vukodlacima bliži se pun mjesec.Pored Stilesa koji istražuje po Googlu,potrebna mu je pomoć vukodlaka...Derek Hale.
The Vampire Dariest

I ova serija je naracno predobraaaaa,rekla bih čak i savršena,ali ono nije baš najrealističnije,pa je bolje da šutim.
Omiljeni lik:Deimon Salvatore
Omiljeni par: Beimon(Bonnie Bennet i Deimon Selvatore)
Omiljena sezona:7. i 5.

Serija pokazuje život Elene Gilbert.Na početku roditelji su joj poginuli,brat joj se drogira....ma gomila problema.Dok u školu ne dođe novi dečko Stefan Selvatore.Kada sazna da joj je dečko vampir,a BFF vještica biti će joj to teško prihvatiti.Da stvari budu još gore(bolje) dolazi Stefanov stariji brat Deimon koji se jednostavno ne može držati dalje od nevolja.Braća su u svađi,jer su im uhvatili curu(duga priča) i od tada Deimon krivi Stefana i želi pronaći Katharine(tu curu).Međutim i on se zaljubi u Elenu,a i Elena u njega,ali još voli Stefana i sve je to tako komplikovano.


The Originals

Ova serija je isto jako dobra,meni smeta samo to što su nekako profesionalni i ozbiljni,idk.
Omiljeni lik:Elijah Meaklson
Omiljeni par:Klaus i Cami
Omiljena sezona: 1.

Prvobitni vampiri(Klaus,Elijah,Rebekah),već nekoliko puta viđani u TVD-u,vraćaju se u New Orleans vratiti svoj grad.Tamo ih kao vođa doćeka Marsal Gerard.Koji je Klausu bio kao sin.Tu kreće borba za grad,međutim sa njia je i Hajlej koja nosi Klausovo dijete.I tako,zanimljivo...


The Blacklist

Jedna od meni najjjomiljenijih je The Blacklist,definitivno,ako volite nešto tipa CSI,FBI...
Omiljeni lik:Red Reddinton
Omiljeni par: Elizabeth i Tom Keen
Omiljena sezona:1.

Jedan od najtraženijih kriminalaca u više zemalja zbog prodavanja informacija dolazi u FBI i ponudi im pomoć u hvatanju kriminalaca sa njegove ''Crne liste'' jedini uslov je da radi sa Elizabeth Keen kojoj je prvi dan na poslu.Kakve zapravo veze on ima sa njom?Saznajte gledajuči.


Pah,to bi bilo to.Nadam se da će neko pogledati ove serije.Msm. mogla sam nabrajati još CSI Miami,KBA,Pretty Little Lairs....ali ovo se neke baš naj naj.
I uspjela sam post napisati u utorak :O :D
Poželite mi sreću sutra na testu iz fizike .
Ćao!

Comments